Aalsters vertaalbureau

Onze specialisaties

BEËDIGDE VERTALINGEN

Lees meer…

COMMERCIËLE VERTALINGEN

Lees meer…

GELEGALISEERDE VERTALINGEN

Lees meer…

JURIDISCHE VERTALINGEN

Lees meer…

LIFESTYLE VERTALINGEN

Lees meer…

MEDISCHE VERTALINGEN

Lees meer…

REDACTIONELE VERTALINGEN

Lees meer…

TECHNISCHE VERTALINGEN

Lees meer…

Ons motto: kwaliteitswerk leveren met korte deadlines tegen aantrekkelijke prijzen.

Onze troeven

Wij staan permanent in verbinding met een wereldwijd netwerk van flexibele vertalers zodat er altijd kan rekening gehouden worden met de economische, maatschappelijke, financiële en culturele context van iedere vertaling. Onze vertalers werken bovendien met professionele vertaalsoftware als SDLTrados Studio en Déjà Vu, wat de consistentie van uw vertalingen nog meer ten goede komt.

De vertalingen voldoen, dankzij onze werkwijze, aan de hoogste kwaliteitseisen en kunnen, afhankelijk van de omvang, snel geleverd worden. Dankzij onze projectopvolging kunnen wij ook grote projecten hanteren en vaste vertalers beschikbaar houden voor regelmatig terugkerende opdrachten.

Door gebruik van de moderne vertaalsoftware zorgen wij ervoor dat uw vakjargon wordt ingevoerd in onze database en al uw “inhouse” terminologie consequent wordt gebruikt. Zo respecteren wij uw vakjargon. Op die manier brengen wij uw vakspecifieke teksten kwalitatief en met oog voor detail tot een goed einde en zijn we al meer dan 20 jaar kind aan huis bij multinationals en kmo’s.

 

Ook voor officiële vertalingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw beëdigde vertalingen verder gelegaliseerd worden bij de rechtbank, bij FOD-justitie en FOD buitenlandse zaken in Brussel voor een apostille stempel (cf. Apostilleverdrag Den Haag, 1961) en finaal eventueel bij de consulaten en/of ambassades.