Ons Team

Even voorstellen. Mijn naam is Beatrijs Verbeken, uw Project Manager en oprichter van het Aalsters Vertaalbureau. Ik zorg ervoor dat elke opdracht, zowel zakelijk als particulier, tot een goed einde wordt gebracht. In de loop der jaren ben ik gaan samenwerken met een team ervaren en enthousiaste vertalers en native speakers, het kloppende hart van ons bureau.

Onze vertalers zijn niet zomaar freelancers. Het zijn onze partners, gelijkgestemden met wie we na een strenge selectie een samenwerking aangaan. Ons gedeelde doel? U de allerhoogste kwaliteit garanderen.

We kennen hun specialiteiten en interesses, hun sterke en zwakke punten. Met de beste tools maken we hun opdracht een stuk eenvoudiger. Tegelijk geven we regelmatig feedback en blijven we kritisch tijdens evaluaties. Transparant en met respect voor elkaar. Het talenvak heeft voor ons geen geheimen. We vertellen u dan ook meteen wat u kunt en mag verwachten. Daarvoor gaan we ver, vaak zelfs absurd ver. We beloven u kwaliteit, geen mirakels. Daar zijn we graag duidelijk in.

Met meer dan 25 jaar ervaring met zowel kmo’s als multinationals en diverse sectoren (waaronder de financiële wereld, communicatiebureaus en de farmaceutische industrie), is het Aalsters Vertaalbureau uw stabiele en ervaren toeverlaat voor alle taalgerelateerde vragen.

Zo kunt u bij ons onder meer terecht voor:

 
VERTALINGEN
TOLKWERK
COPYWRITING
PROOFREADING
 

Meer dan 80 % van onze klanten zijn bedrijven waarmee we doorheen de jaren een stevige vertrouwensband hebben opgebouwd en die ook nu nog steeds voor de klantvriendelijkheid en gegarandeerde kwaliteit van het Aalsters Vertaalbureau kiezen. Niet enkel omdat we steeds een stap verder gaan bij onze opdrachten, maar ook omdat het Aalsters Vertaalbureau heeft bewezen in alle sectoren en in alle talen hoogkwalitatief werk af te leveren.

 

Essentieel in dat verhaal zijn onze liefde voor taal en passie voor vertalen, onze professionele aanpak en een administratief team dat u op elk moment bijstaat met antwoorden en oplossingen. Uw tevredenheid is dan ook onze belangrijkste motivator, die ons aanspoort om elke opdracht goed op te leveren.

Hoe kunnen wij u helpen?

Kwaliteit

Een goede vertaling is onzichtbaar. Niemand merkt dat het om een vertaling gaat. Het kleinste detail telt. Zulke kwaliteit biedt het Aalsters Vertaalbureau.

Met ruim vijventwintig jaar ervaring, de beste vertalers, kennis van elk denkbaar vakgebied en krachtige vertaalsoftware hebben wij een ijzersterke reputatie verworven. In vrijwel iedere branche. Wij besteden uiterste zorg aan uw vertaling.

Alle uitgevoerde vertalingen worden nagelezen door een ervaren revisor, zowel inhoudelijk als op spelling en grammatica. Wij behouden ook de oorspronkelijke lay-out van het door u geleverde elektronisch bestand. Dat bespaart u tijd en geld.

Overigens doen wij dit zonder op snelheid in te leveren. Ons uitgekiend vertaalproces garandeert een tijdige levering van uw vertaling. Bovendien maken we er een erezaak van om tijdig te leveren.

Wij zorgen voor hoogkwalitatieve vertaaldiensten. Of u nu een kleine, eenmalige opdracht hebt dan wel op zoek bent naar een langetermijnpartner die een aantal van uw interne taken overneemt: het Aalsters Vertaalbureau is de perfecte partner.

NAAR WELKE TALEN?

Het zou ons te ver voeren om alle mogelijke talencombinaties op te sommen want er zijn maar liefst 6.912 levende talen en 41.000 alternatieve taalnamen en dialecten volgens “Ethnologue.com.” Wij garanderen u dat wij naar de courante gangbare talen vertalen.
Neem gerust de proef op de som!

KLACHTEN?

Bent u toch niet tevreden over onze diensten of aanpak? Bedenkingen bij de kwaliteit? Vertel het aan uw contactpersoon! Dankzij uw opmerkingen maken we onze dienstverlening nog beter.